Nabídka

♥ Inspiruj se a hledej svou  esenci – svou jedinečnost…

  • Prožitková hudební pedagogika – hra na hudební nástroj v každém věku.

  • Individuální provázení – hlasový koučink, poznej se skrze hlas a zvuk, bdělou pozornost.

 

♥ Pečuj o sebe

  • Zvukové masáže “Záře zvuku”blahodárné působení harmonických zvuků hudebních nástrojů, zpěvu po kostech, varianty také v propojení s harmonizační olejovou masáží, tantra masáží.

  • Individuální provázení

Hlas jako nástroj sebepoznání. Rozezvuč svůj hlas, utiš svou mysl, prodýchej tělo. Můžeš si tak poznat pramen své životní síly, pramen sama sebe, svou esenci. Hlas je silný nástroj který Ti ukáže, jak jako člověk funguješ. Individuální provázení může zahrnovat také šamnské cesty, meditace, dechová a energetická cvičení, náhledy rodinný konstelací apod…Více individuálky.

 

♥  Poznávej se..

Zvuk, hlas, dech, dotek a bdělá pozornost jsou silné nástroje k sebepoznání. Můžeš si zmapovat, jak jako člověk funguješ – na různých rovinách. Třeba fyzicky, emočně, energeticky,…říkáme tomu “mapa víceúrovňové bytosti”- Je to to celostní pohled, ověká vnímáme jako víceúrovňovou bytost. To co myslíme, to se odráží v prožívání a fyzickém stavu.

Během několka let vznikal ucelený koncept projektu  Alchymie zvuku, který pracuje nejen s hudbou. Více na záložce pro dosělé – Alchymie zvuku.